WS exhaust systems | Informatie
1478
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1478,qode-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Het ontstaan van WS Exhaust Systems

Ons bedrijf is ontstaan uit een hobby die zich steeds verder heeft uitgebreid. Uiteindelijk hebben wij van onze hobby, ons werk kunnen maken dankzij de vele animo. Zelf heeft Willem eerst 12 jaar in de constructie gezeten, toen de eerste klant aan hem vroeg om voor hem een uitlaatsysteem op maat te maken. Dat is destijds zo goed bevallen waarna hij ook voor zichzelf begon met een uitlaat systeem op maat. Dit is toen steeds verder uitgebreid naar filters, downpipes en cat-bakken bijvoorbeeld. Vervolgens kwamen er steeds meer projecten bij.

 

Wij zijn ons uiteindelijk heel breed gaan specialiseren in uitlaatsystemen en andere dienstverlening met betrekking tot de performance van diverse auto merken. Om u van allerlei zaken te kunnen voorzien met betrekking tot het upgraden van uw auto.

Resultaat bekijken

Voor wat kunt u zoal terecht bij WS Exhaust Systems

Wij leveren in en uitlaatsystemen van rvs op maat. Daarnaast leveren en monteren we ook diverse sierstukken, flenzen, kleppen, velgen en flexibele stukken. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor montage van bekende merken zoals Miltek, Akrapovic, Capristo of Supersprint bijvoorbeeld. Verder zijn we ook gespecialiseerd in het uitrollen van wielkasten, het verlagen van auto’s of diverse andere upgrade mogelijkheden. Later zijn wij in contact gekomen met DVX een tunings bedrijf uit België. In samenwerking met DVX hebben wij onze service uit kunnen breiden met chip tuning op maat.

 

Kortom u kunt bij ons terecht voor al uw rvs uitlaten op maat en het upgraden van uw auto in performance, software of wegligging. Voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen.